Skoči na glavno vsebino

Projektni teden smo pričeli v ponedeljek, 30. 9. 2019, ko se učenci od 1. do 5. razreda ustvarjali izdelke iz plodov, 6. in 7. razred se je odpravil na Hodoško jezero in v Aqua Lutra v Križevce, 8. razred je odkolesaril do Grada na Goričkem, 9. razred pa so se na OŠ Cankova udeležili delavnic z naslovom Gradim pozitivno osebnost.

Več na naši Facebook strani.

V torek, 1. 10. 2019, so se učenci od 1. do 3. razreda odpravili v kino v Mursko Soboto na ogled filma Tačke na patrulji, učenci od 4. do 9. razred pa so odšli v SNG Maribor, kjer so si ogledali dramo z naslovom Skrivnostni primer ali kdo je umoril psa, na kar so učenci od 4. do 6. razreda odšli na ogled Sinagoge, učenci od 7. do 9. razreda pa na ogled Arhiva.

Več na naši Facebook strani.

V okviru projektnega tedna so na naši šoli opravili tehniški dan zunanji izvajalci in sicer Odiseja planetariji na temo astronomija. Učenci in učitelji smo bili nad prikazanim navdušeni in z vami delimo nekaj utrinkov.

Več na naši Facebook strani.

V petek, 4. 10. 2019, je na naši šoli bilo zanimivo… potekala je dejavnost ob Dnevih evropske kulturne dediščine pod sloganom “Inda smo želi v Kuzmi!”

Več…

Dostopnost