Skoči na glavno vsebino

Koronavirus (SARS-CoV-2) – ključne informacije

OBVESTILO O IZREDNIH RAZMERAH

Spoštovani,

obveščamo vas, da bo od ponedeljka, 16. 03. 2020 dalje Osnovna šola Kuzma in vrtec pri OŠ Kuzma ZAPRTA, iz razloga zajezitve širitve koronavirusa.

V tednu od 16. do 20. marca 2020 ne bomo izvajali izobraževalnih dejavnosti na daljavo. V teh dneh pripravljamo vse potrebno, da bomo lahko v kratkem vzpostavili izobraževanje na daljavo.
A najprej je potrebno vzpostaviti dober imunski sistem in se informirati, kako bomo ukrepali ob morebitni bolezni oz. kako je ne bomo širili. To naj bo sedaj prioriteta! Dragi učenci, v naslednjih dneh preberite knjige, ki ste si jih izposodili v naši knjižnici. Preglejte in ponovite že predelano učno snov ter se pogovarjajte in razmišljajte tudi o prijetnih temah. Predvsem pa bodite odgovorni in upoštevajte navodila staršev in ostanite doma.

V pomoč so tudi brezplačna interaktivna gradiva, katerih povezave so objavljene na tej šolski spletni strani.

Izobraževalne vsebina pripravlja tudi RTVSLO z oddajo Izodrom, vsak dan od 9. do 11.20 ure s ponovitvijo ob 13. uri.

Rešujete lahko tudi naloge v interaktivnih učbenikih ali e-gradivih, ki so jih založbe dale na razpolago v času zaprtja šol:

  • www.Lilibi.si (1.–3. razred osnovne šole)
  • www.Radovednih-pet.si (4.–5. razred osnovne šole)
  • www.iRokus.si in www.iRokusPlus.si (6.–9. razred osnovne šole)
  • www.znamzavec.si (interaktivne osnovnošolske vadnice za SLO, MAT, ANG, KEM – osnovna šola)
  • https://www.ucimte.com/ , https://www.ucimse.com/ (gradiva za osnovno šolo)O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih vas bomo obveščali preko naše spletne strani.   V primeru kakršnihkoli vprašanj, nejasnosti  ter potreb smo na razpolago na e-mailu:  os.kuzma@guest.arnes.si.  Poskrbite za svoje zdravje in zdravje drugih ter omejite socialne stike.
  • HVALA ZA RAZUMEVANJE, SREČNO IN ZDRAVO!
  • V drugem tednu od 23. 3. 2020 bo potekalo delo na daljavo. Učenci in starši bodo dobili navodila za delo preko e-mailov, kjer jim bodo učitelji dnevno pošiljali navodila za delo in jih pregledovali.

                                                                                                 Vodstvo in kolektiv OŠ Kuzma

Dostopnost